Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Promi párik poriadne prekvapil: TAJNÁ SVADBA?!

Zobraziť galériu (2)

CANNES - Žeby z nich už boli manželia? Slávna speváčka Rihanna (35) a jej partner A$AP Rocky (34) sa už čoskoro dočkajú svojho druhého dieťatka. V týchto chvíľach sa nachádzajú v Cannes, kde mal rapper svoj koncert. Počas neho poriadne prekvapil, keď z jeho úst zaznela nečakaná veta.

Hoci Rihanna pôsobí dojmom, že pôrod jej druhého dieťatka je už na spadnutie, rozhodne nesedí doma s vyloženými nohami. Práve naopak. Momentálne sa nachádza v Európe, kde sa v utorok zúčastnila módnej šou, v stredu sa zabávala na vystúpení svojho partnera. A$AP Rocky vystúpil v rámci Cannes Lions Festivalu. 

Promi párik poriadne prekvapil:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Nuž, a tam sa postaral o poriadne prekvapenie. „Chcel by som túto pieseň venovať mojej krásnej manželke!” poznamenal rapper, ktorý tým hneď vyvolal špekulácie o tom, že sa dvojica v tajnosti zosobášila. Page Six požiadal o vyjadrenie agentov dvojice, avšak zatiaľ to nijako nekomentovali.

Rihanna a A$AP Rocky majú spolu ročného synčeka, ktorý dostal meno Rza. Vo februári umelkyňa vystúpila na Super Bowle, kde nešlo prehliadnuť, že pod srdcom nosí druhé dieťatko. 

Viac o téme: RihannaA$AP Rocky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu