Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Modelka POBUROVALA v uliciach Londýna: Priesvitná podprsenka, bradavky von… Carla, TU pláž nenájdeš!

Carla Howe Zobraziť galériu (4)
Carla Howe (Zdroj: Profimedia)

LONDÝN - Glamour modelka Carla Howe svoje telo neukazuje len pred objektívmi fotoaparátov... Sporo odetá si bez problémov vybehne aj do ulíc Londýna. Takto ju najnovšie vyfotili aj paparazzi. Blondínka mala na sebe oblečenú len ľahkú sukničku a podprsenku, spod ktorej jej presvitali bradavky. Doslova vyzerala, že zablúdila z pláže!

Londýn nie je typickou letnou destináciou. Piesočnaté pláže a teplé more by ste v ňom hľadali márne. Napriek tomu v jeho uliciach môžete stretnúť sporo odetých ľudí, ktorí pôsobia, akoby sa práve z takéhoto pobrežia vrátili... Minimálne jedného určite. 

Reč je o glamour modelke Carle Howe, ktorú paparazzi zachytili pri odchode z fotenía v londýnskom Mayfair. No zjavne sa po pózovaní zabudla prezliecť. Na sebe mala totiž len ľahkú sukničku a namiesto topu, iba priesvitnú plavkovú podprsenku. Spod tej jej navyše presvitali bradavky. 

Okoloidúci si tak mohli oči vyočiť, keď ju zbadali. Veď takéto niečo denne na ulici nestretávajú. Doslova sa zdalo, že blondínka v sychravom Londýne hľadá pláž. Carla, ale tú tam nenájdeš! 

Modelka POBUROVALA v uliciach
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Modelka POBUROVALA v uliciach
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Carla Howe
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu