Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Silvio Berlusconi (†86) mal slabosť na krásne ženy: Milovala ho aj táto nádherná herečka!

Silvio Berlusconi Zobraziť galériu (5)
Silvio Berlusconi (Zdroj: SITA/AP/Geert Vanden Wijngaert)

RÍM - Počas dnešného dňa sa svet dozvedel smutnú správu o smrti Silvia Berlusconiho (†86). Bývalý taliansky premiér okrem svojej politickej kariéry pútal pozornosť aj súkromím. Po jeho boku sa neustále objavovali krásne ženy a jednou z nich bola aj známa herečka Veronica Lario (66), ktorá bola jeho manželkou medzi rokmi 1990 a 2014.

Silvio Berlusconi bol počas svojho života ženatý dvakrát. Jeho manželstvá vydržali dlhé roky, avšak obe skončili rozvodom. Prvou ženou, s ktorou si povedali svoje áno, bola Carla Dall'Oglio, ktorá mu porodila 2 deti.

Bývalý taliansky premiér Silvio Berlusconi
Zobraziť galériu (5)
Bývalý taliansky premiér Silvio Berlusconi  (Zdroj: SITA/AP Photo/Darko Vojinovic, File)

Jeho druhou manželkou sa v roku 1990 stala známa herečka Veronica Lario. Berlusconi spoznal taliansku krásku v roku 1980 v šatniach divadla v Miláne po tom, ako videl jej herecké umenie na jednom z predstavení.

Bývalý taliansky premiér však vždy veľmi rád vyhľadával prítomnosť mladých žien a Lario v roku 2009 definitívne došla trpezlivosť. Umelkyňa, ktorá sa po svadbe vzdala svojej hereckej kariéry, totiž podala žiadosť o rozvod. Súd toto manželstvo, počas ktorého sa im narodili 3 deti, rozviedol v roku 2014. Následne sa súdne ťahanice medzi touto dvojicou vliekli ešte niekoľko rokov. 

Veronica Lario a Silvio Berlusconi
Zobraziť galériu (5)
Veronica Lario a Silvio Berlusconi  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Silvio BerlusconiVeronica Lario
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu