Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Obrovské PREKVAPENIE zo šoubiznisu! Slávnu speváčku (43) rok po smrti manžela zbalil slávny 72-ročný herec

Bill Murray Zobraziť galériu (2)
Bill Murray (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Toto spojenie by čakal asi málokto! Šoubiznis má nový párik. Ako informujú viaceré zahraničné médiá, do oka si padli speváčka Kelis (43) a herec Billy Murray (72), ktorí vraj tvoria pár.

Opäť zamilovaná! Speváčka Kelis si počas uplynulého roka prechádzala mimoriadne náročným a bolestivým obdobím. Jej druhý manžel Mike Mora v marci 2022 prehral svoj boj s rakovinou. Podľa najnovších správ, umelkyňa na lásku nezanevrela a do jej života vstúpil nový muž. 

Kelis
Zobraziť galériu (2)
Kelis  (Zdroj: SITA)

Ako informuje The U.S Sun, je ním 72-ročný Billy Murray, ktorý ju v poslednom čase prišiel podporiť na viaceré jej vystúpenia. Jedno sa konalo aj počas uplynulého víkendu v Londýne. Ako uviedol dobre informovaný zdroj, obaja boli ubytovaní v tom istom hoteli a majú k sebe blízko.    

„Spája ich aj to, že obaja prišli o milovanú osobu. Kelis zomrel manžel minulý rok, Billyho manželka odišla na večnosť v roku 2021. Čokoľvek týchto dvoch dalo dokopy a akokoľvek neuveriteľne to vyzerá, obaja sú single a napriek veľkému vekovému rozdielu si skvele rozumejú,” uviedol priateľ spomínanej dvojice. Nuž, nechajme sa prekvapiť, či svoj vzťah potvrdia aj oficiálne...

Viac o téme: KelisBully Murray
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu