Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Hviezdny herec (72) mal na pľaci OBŤAŽOVAŤ kolegyňu: Unikli DETAILY incidentu… Natáčanie museli ZASTAVIŤ!

Bill Murray mal na pľaci obťažovať kolegyňu. Zobraziť galériu (4)
Bill Murray mal na pľaci obťažovať kolegyňu. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americký herec Bill Murray (72) je divákom dobre známy z množstva úspešných komédií. Jednu takú natáčal aj na jar tohto roka. No výrobu predčasne ukončil nepríjemný incident, z ktorého hlavná hviezda odišla s vážnym obvinením na krku - na natáčaní sa mal nevhodne správať. Až teraz sa však na verejnosť dostali detaily. Herec mal na pľaci sexuálne napadnúť kolegyňu!

Keď sa na verejnosť dostala informácia, že obľúbený komediálny herec Bill Murray opäť natáča, fanúšikovia jasali od radosti. Málokto však predpokladal, že ich radosť je predčasná. Tvorcovia totiž výrobu filmu predčasne ukončili. Dôvod? Incident, ktorý sa stal na pľaci. Hviezdny Bill bol totiž obvinený z nevhodného správania. 

Všetko sa odohralo ešte v apríli, no viac informácií dlho nebolo k dispozícii. Až teraz - server Puck News zverejnil bližšie detaily o incidente z natáčania. Za formulkou „neprípustné správanie,“ ktorá sa doposiaľ v tejto súvislosti používala, sa skrýva sexuálne napadnutie kolegyne.

Bill Murray
Zobraziť galériu (4)
Bill Murray  (Zdroj: SITA)

Murray mal obkročiť výrazne mladšiu herečku, priľahnúť ju na posteli a pokúsiť sa ju pobozkať - obaja však mali na tvári rúška kvôli Covidu-19. Podľa spomínaného portálu bola žena zo správania svojho kolegu vydesená a vyhodnotila ho ako sexuálne obťažovanie. Podala preto oficiálnu sťažnosť. 

Čo však hercovi určite nepomohlo bol fakt, že sa k nej pridal aj ďalší zamestnanec, ktorý bol svedkom incidentu. Rozbehlo sa tak vyšetrovanie, kvôli ktorému musela produkčná spoločnosť Searchlight Pictures pozastaviť natáčanie na neurčito. Podľa najnovších informácií sa však dvojica mala mimosúdne dohodnúť. 

Bill Murray
Zobraziť galériu (4)
Bill Murray  (Zdroj: SITA)

Murray mal kolegyni zaplatiť približne 100 tisíc dolárov a ona sa zaviazala k mlčanlivosti. Zároveň sa mala vzdať akýchkoľvek právnych nárokov voči producentom filmu, vrátane spoločnosti Searchlight a spoločnosti Disney, ktorá ju vlastní. 

Herec ešte v apríli situáciu opisoval ako nepochopený vtip. „Urobil som niečo, čo som považoval za vtipné, ale nebolo to tak brané,“ povedal. „Filmové štúdio chcelo urobiť správnu vec, tak to chcelo všetko skontrolovať, preskúmať, a tak zastavilo produkciu,“ vysvetlil vtedy Murray. 

Hviezdny herec (72) mal
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Focus Features / Frederick Elmes)

Viac o téme: Bill Murray
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu