Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Starosti legendárneho Terminátora: Počas dopravnej nehody vraj vážne zranil ženu... Ženie ho pred súd!

Arnold Schwarzenegger Zobraziť galériu (2)
Arnold Schwarzenegger (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Slávny Terminátor Arnold Schwarzenegger (76) musí momentálne riešiť opletačky so zákonom. Začiatkom minulého roka bol totiž účastníkom dopravnej nehody, v ktorej sa zrazilo viacero áut. Šoférka jedného z nich teraz známeho herca žaluje a žiada od neho náhradu škôd, ktoré podľa nej spôsobil.

V posledných mesiacoch mal Schwarzenegger na cestách pomerne smolu. Začiatkom tohto roka zrazil na svojom aute cyklistku a v januári 2022 bol zapletený do pomerne vážnej nehody viacerých vozidiel, kvôli ktorej ho teraz žaluje jedna z účastníčok.

Magazínu Blast sa podarilo dostať k súdnym dokumentom, v ktorých sa píše, že Cheryl Augustine má po nehode trvalé zdravotné následky. Preto žaluje ostatných účastníkov vrátane známeho herca. Od nich chce finančnú kompenzáciu za náklady, ktoré vynaložila na svoju liečbu. 

Okrem toho tvrdí, že od nehody nie je schopná pracovať, čím utrpela škody na majetku. Tie jej má vynahradiť hlavne Schwarzenegger, ktorému tak pribudli nepríjemné starosti. Len pred mesiacom pritom skončil súd, v ktorom ho žalovala žena, ktorú zrazil počas nehody z tohto roka. Proces nakoniec dopadol v prospech umelca, ktorý nebol na vine.

Arnold Schwarzenegger
Zobraziť galériu (2)
Arnold Schwarzenegger  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Arnold Schwarzenegger
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu