Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Krásne gesto brata Paula Walkera (†40): Zosnulého herca si uctil tým najkrajším spôsobom!

Paul Walker Zobraziť galériu (3)
Paul Walker (Zdroj: Universal pictures)

LOS ANGELES - Na svojho brata nezabudol a uctil si ho krásnym gestom. Cody Walker (34) je jedným zo štyroch súrodencov, ktorých mal zosnulý Paul Walker (†40). Nedávno sa mu narodilo už jeho tretie dieťa a jeho menom si uctil práve pamiatku slávneho herca.

V týchto dňoch sa fanúšikovia filmovej série Rýchlo a zbesilo dočkali už desiateho pokračovania, ktoré je momentálne aj v slovenských kinách. Pri tom si mnohí samozrejme spomenuli aj na Paula Walkera, ktorý bol až do jeho smrti neodmysliteľnou súčasťou tohto počinu.

V novembri to bude už 10 rokov, odkedy tento herec tragicky zahynul a toto smutné výročie vníma aj jeho brat Cody. Tomu sa nedávno narodilo už jeho tretie dieťa a menom svojho syna sa rozhodol pripomenúť si svojho milovaného súrodenca. 

Pre magazín People totiž potvrdil, že chlapcovi dal meno Paul Barrett Walker po svojom bratovi. Ten sa narodil 30. apríla v Arizone a vážil niečo vyše troch kilogramov. 24 hodín po jeho narodení napadlo jeho rodičov perfektné meno.

„Tento november si pripomenieme 10 rokov od momentu, kedy sme prišli o môjho brata Paula. Cítim, že teraz je ten správny čas. Môj brat Caleb a aj ja už máme deti. Meno Paul sa v našej rodine dedí už 4 generácie. V našej rodine ho preto každý volal malý Paul, aj keď nášho otca prerástol veľmi rýchlo. Takže pre mňa bolo veľmi dôležité, aby toto meno zostalo v našej rodine aj naďalej," povedal Cody.

Cody Walker
Zobraziť galériu (3)
Cody Walker  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Paul WalkerCody Walker
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu