Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Katy Perry na večierku v KOŽENÝCH PLAVKÁCH: Plážové šaty odhalili šťavnatý ZADOK!

Katy Perry Zobraziť galériu (4)
Katy Perry (Zdroj: Profimedia)

BEVERLY HILLS - Sexi! Katy Perry (38) je nielen medzinárodne úspešnou speváčkou, ale aj porotkyňou v talentovej šou American Idol. Práve pri príležitosti ukončenia aktuálnej sezóny projektu, sa v Beverly Hills konal večierok, ktorý si nenechala ujsť ani ona. A bola stredobodom pozornosti. Obliekla si totiž niečo, čo pripomínalo kožené plavky a na tom mala háčkované šaty... Bolo jej vidno celý zadok!

Katy Perry v roku 2018 podpísala lukratívny kontrakt s televíziou ABC a odvtedy je porotkyňou súťaže American Idol. Za svoje účinkovanie v projekte dostáva astronomických 25 miliónov dolárov. V týchto dňoch sa konala párty pri príležiosti ukončenia aktuálnej sezóny talentovej šou. A nemohla na nej chýbať ani slávna speváčka. 

Galéria: Katy Perry

Paparazzi ju zachytili práve pri odchode z reštaurácie Funke, v ktorej sa večierok konal. No tmavovlasá hviezda vyzerala, že sa skôr vracia z bazénovej párty. Na sebe mala totiž priesvitné háčkované šaty a pod nimi komplet, ktorý vyzeral ako kožené plavky. Tie boli navyše strihané naozaj odvážne - bolo jej totiž vidno celý zadok. 

Katy Perry na večierku
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Katy Perry na večierku
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Katy Perry
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu