Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Krásna neter Nicole Kidman: Wau! Slávnej tete akoby z oka vypadla

Nicole Kidman Zobraziť galériu (3)
Nicole Kidman (Zdroj: Profimedia/AdMedia)

SYDNEY - Neskutočná podoba! 25-ročná reportérka z Austrálie - Lucia Hawley sa smelo môže pýšiť tým, že má v rodine celebritu. Jej meno ale nemusí prezrádzať pri pohľade na ňu to totiž musí byť každému jasné!

Neter slávnej herečky na seba strhla pozornosť, keď pred pár dňami zavítala na Australian Fashion Week. Na sebe mala jednoduché čierne šaty, avšak rozhodne nepôsobila ako šedá myška. Práve naopak. Môže sa totiž pochváliť dlhými štíhlymi nohami a peknou tváričkou. 

Na tej jej nechýbal široký úsmev. A Luciu nevyviedlo z miery ani to, že sa jej prihodil menší trapas. Roztrhali sa jej totiž silonky. 

Lucia Hawley
Zobraziť galériu (3)
Lucia Hawley  (Zdroj: profimedia.sk)

Lucia Hawley
Zobraziť galériu (3)
Lucia Hawley  (Zdroj: profimedia.sk)

Lucia je dcérou herečkinej sestry Antonie. Ako v nedávnom rozhovore pre Woman´s Day magazine uviedla, rada by dokázala, že je viac, než len neterou slávnej herečky. „Áno, mám určité privilégiá, že pochádzam z takejto rodiny a som veľmi vďačná za príležitosti, ktoré vďaka tomu mám. Jediná vec, ktorú ale môžem urobiť je tá, že budem na sebe tvrdo pracovať a dokážem aj moje schopnosti,” uviedla mladá kráska. 

Viac o téme: Nicole KidmanLucia Hawley
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu