Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Známy herec priznal psychické problémy: V detstve ho sexuálne zneužili!

Kevin Smith
Kevin Smith (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Dobehli ho traumy z detstva. Americký herec, režisér a komik Kevin Smith (52) prežíva momentálne náročné obdobie. V januári musel totiž vyhľadať lekársku pomoc, pretože mal psychické problémy a podľa vlastných slov sa úplne odtrhol od reality. Jednou z príčin môže byť aj to, že v detstve bol obeťou sexuálneho zneužitia.

Kevin Smith sa preslávil vo svete šoubiznisu ako herec, režisér, ale takisto aj ako komik. Málokto však vedel o tom, čím všetkým si musel vo svojom živote prejsť. V najnovšom rozhovore prezradil doslova šokujúce detaily.

Pre magazín People povedal, že v januári tohto roka musel kvôli zlému psychickému stavu vyhľadať odbornú pomoc. Počas následnej liečby sa dozvedel, že jeho problémy môžu byť následkom traumy, ktorú prežil počas detstva.

„Bolo to strašidelné. Rozmýšľal som aj nad tým, že by som tu už viac nemusel byť. Zavolal som kamarátovi a povedal som mu, že som mentálne na veľmi divnom a zlom mieste a že musím vyhľadať pomoc," povedal Smith.

„Keď som mal 6 rokov, starší chlapec zo susedstva ma donútil mať sex s mladým dievčaťom. Vtedy som však samého seba presvedčil, že sme sa len hrali na doktorov. Keď som sa však o tom rozprával s terapeutom, vysvetlil mi, že to tak nebolo. Povedal mi, že keď vás niekto núti robiť niečo, čo je proti vašej vôli, tak je to sexuálne zneužívanie," doplnil herec.

Viac o téme: Kevin Smith
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu