Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Božským telom ohúrila aj DiCapria: Pozrite, po lese pobehuje celkom nahá!

Nina Agdal Zobraziť galériu (8)
Nina Agdal (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Nahota jej nerobí problém! Reč je o modelke menom Nina Agdal (26), ktorá sa do povedomia verejnosti dostala najmä vďaka romániku s hercom Leonardom DiCapriom (43). Ten má na pekné ženy slabosť a nečudo, že podľahol aj čaru tejto krásky z Dánska. Sexi plavovláska sa v uplynulých dňoch pochválila na internete fotkou, kde pózuje nahá. Veru, je na ňu veľmi dobrý pohľad...

Hoci Leonarda DiCapria ešte žiadna žena nedotiahla pred oltár a ani mu neporodila dieťa, zoznam jeho mileniek je poriadne pestrý. Svoje miesto v ňom majú najmä modelky. Spomenúť možno napríklad Toni Garrn, Kelly Rohrbach, Gisele Bündchen, Bar Refaeli, či Ninu Agdal.

Posledná spomínaná a oscarový herec sa rozišli niekedy v máji minulého roka. „Obaja sa zhodli na tom, že sa rozídu. Ale zostali dobrými priateľmi,” uviedol vtedy zdroj z okolia dvojice. Modelka však dlho sama nezostala. Dala sa dokopy so synom známej modelky a herečky Christie Brinkley - 22-ročným Jackom. 

Tomu očividne neprekáža, že rodáčka z Dánska sa bežne ukazuje svetu tak, ako ju Boh stvoril. Aj v týchto dňoch zverejnila na instagrame momentku, ktorá vznikla v lese a krásna Nina je na nej celkom nahá.  

Sexi FOTO krásnej Niny Agdal nájdete v GALÉRII>>

 

Viac o téme: Nina Agdal
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu