Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Vdovec, ktorému Baldwin zastrelil manželku: Po jeho boku je NOVÁ ŽENA!

Halyna Hutchins a Alec Baldwin Zobraziť galériu (3)
Halyna Hutchins a Alec Baldwin (Zdroj: Instagram/ Matthew Hutchins a SITA)

LOS ANGELES - Opäť zamilovaný! 21. október 2021 je dňom, ktorý sa hercovi Alecovi Baldwinovi navždy vryje do pamäte. Aj keby ho z nej najradšej hneď vymazal... Počas nakrúcania filmu Rust totiž vystrelil zo zbrane, ktorá usmrtila 42-ročnú kameramanku Halynu Hutchins. Spomínaný počin sa v týchto dňoch začal opäť nakrúcať. A vyzerá to tak, že po tragédii sa už pohol ďalej aj nešťastný vdovec.

Ako informuje Daily Mail, v živote Matthewa Hutchinsa je nová žena. Právnik, ktorý sa najnovšie podieľa na filme Rust aj ako jeden z producentov, má byť opäť zamilovaný. Paparazzom sa ho podarilo nafotiť v pondelok neďaleko observatória v Los Angeles. Spoločnosť mu robila istá žena, s ktorou sa držali za ruky a počas prechádzky sa aj bozkávali. 

Nový objavom vdovca, ktorý na ruke stále nosí obrúčku, je Katie Flynn. Tá je zamestnankyňou Griffith Observatory. A hoci nie je známe, ako dlho sa stretávajú, prvýkrát boli spolu videní v auguste minulého roka. 

Katie Flynn
Zobraziť galériu (3)
Katie Flynn  (Zdroj: LinkedIn)

Matthew Hutchins je výkonným producentom filmu Rust na základe dohody, ktorú s Baldwinom uzavreli v októbri 2022. Spomínaný počin, ktorého tvorba bola poznačená tragédiou, sa začal nedávno opäť nakrúcať. 

VIDEO: Halyna Hutchins si nakrúcanie filmu Rust užívala. Pár dní pred svojou smrťou zverejnila takéto zábery.

Viac o téme: Alec BaldwinHalyna Hutchins
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu