Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

PRÍŠERNÉ VZŤAHY slávneho herca s dcérou: Už ho úplne ignoruje!

Alec Baldwin s dcérou Ireland Zobraziť galériu (3)
Alec Baldwin s dcérou Ireland (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Vzťah medzi hollywoodskym hercom Alecom Baldwinom (65) a jeho dcérou Ireland (27) si v minulosti prešiel viacerými turbulentnými obdobiami. Momentálne to vyzerá tak, že to medzi nimi opäť škrípe. Modelka svojho slávneho otca doslova ignoruje.

Alec Baldwin je hrdým otcom svojich ôsmych detí. Zrejme najznámejšia z nich je jeho dcéra Ireland, ktorá sa venuje herectvu a modelingu. Jej vzťah s otcom však v minulosti nebol ideálny. V roku 2007 sa dokonca na verejnosti objavila hlasová správa, kde svoju dcéru nazval hrubým a nedbanlivým malým prasiatkom.

Ich vzťah bol od tej doby prepieraný na verejnosti pomerne pravidelne a zažil viaceré vzostupy aj pády. Momentálne to však vyzerá tak, že to medzi nimi opäť škrípe. Prominentná dcéra sa totiž včera svojím fanúšikom zverila o tom, aké bolo jej tehotenstvo náročné.

Ireland Baldwin
Zobraziť galériu (3)
Ireland Baldwin  (Zdroj: SITA)

„Tak, ako mnoho z nás, počas tehotenstva som sa veľmi trápila. A nebolo to len o tom, že som všade vracala. Som človek, ktorý bojuje s úzkosťami, ktoré súvisia s mojím zdravotným stavom. Tehotenstvo to všetko znásobilo. Všetky myšlienky smerovali k tomu, že ubližujem dieťatku," napísala Ireland na svojom profile na sociálnej sieti Instagram.

Ďalej sa poďakovala svojej rodine, pričom však akosi pozabudla na svojho slávneho otca. „Nemôžem byť viac vďačná za rodičov môjho partnera a za moju mamu, ktorí ma navštevovali," uviedla Ireland. Či na svojho otca pozabudla, alebo ho nespomenula naschvál, však nateraz zostáva otázne.

Na svoju najstaršiu dcéru nedávno zabudol aj samotný Baldwin. Ten totiž po narodeninovej oslave svojho syna Romea zverejnil na sociálnych sieťach fotku svojej rodiny, na ktorej však chýbala Ireland. Neskôr si však svoju chybu uvedomil a napravil ju v samostatnom príspevku, ktorý venoval práve jej

Viac o téme: Alec BaldwinIreland Baldwin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu