Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Karol III. má extrémne prísny režim: TOTO má kráľovi zaručiť dlhovekosť!

Karol III. Zobraziť galériu (5)
Karol III. (Zdroj: SITA)

LONDÝN - V súvislosti s blížiacou sa korunováciou Karola III. si mnohí kladú otázku, ako dlho asi na tróne pobudne. Jeho obaja rodičia sa dožili úctyhodného veku a nie je tajomstvom, že aj samotný panovník sa o svoje zdravie príkladne stará.

Kráľovská rodina je top témou nielen v britských médiách. Už 6. mája budeme svedkami veľkolepej udalosti, a to korunovácie nového kráľa - Karola III., ktorý v novembri oslávi 75. narodeniny. A kým väčšina jeho rovesníkov si užíva zaslúžený dôchodok, on stojí na čele monarchie. Nuž, a aby toho nemal málo, napäté rodinné vzťahy mu určite nepridávajú na pohode. 

Ako informuje Mirror, kráľ Karol III. sa však o svoje zdravie poctivo stará. Dlhovekosť by mu mali zaručiť nielen dobré gény, ale aj striedmosť v stravovaní, prísna diéta a pravidelné cvičenie. Panovník každé ráno cvičí zostavu, ktorá bola v 50. rokoch vytvorená pre príslušníkov kanadského letectva. „Obsahuje ľah-sed, kliky, beh na mieste, či strečing,” uviedol dobre informovaný zdroj a dodal, že samozrejmosťou sú pre kráľa aj dlhé prechádzky. „Udržať s ním krok by mali problém aj mnohí muži o polovicu mladší,” dodal.  

Keď príde reč na stravu, je Karol III. maximálne disciplinovaný. Každý deň má na raňajky ovocie, semienka, orechy, vajce namäkko a šálku čaju. Ďalšie jedlo má až o piatej, keď si dá opäť čaj, k tomu nejaký sendvič alebo kus koláča. 

Karol III. má extrémne
Zobraziť galériu (5)

Viac o téme: Kráľovská rodinaKarol III.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu