Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Známe krásky v sexi kreáciách: Jedna bez podprsenky, druhá iba v nej!

Josie Conseco a Meghann Fahy Zobraziť galériu (14)
Josie Conseco a Meghann Fahy (Zdroj: profimedia.sk a SITA)

LOS ANGELES - O zaujímavé outfity nebola núdza! Počas uplynulého víkendu sa konal 7. ročník podujatia s názvom The Daily Front Row, v rámci ktorého boli ocenení odborníci na módu. Na červenom koberci nechýbali mnohé známe tváre a niektoré krásky sa predviedli v poriadne provokatívnych kreáciách. Veď, pozrite!

The Daily Front Row Awards je podujatie, na ktorom sa to hemžilo celebritami zo sveta módy a šoubiznisu. V rámci neho bola vzdávaná pocta rôznym stylistom, módnym ikonám a jedincom, ktorí majú vo fashion svete svoje miesto. 

Spomedzi hostí, ktorí sa prešli po červenom koberci, možno spomenúť herečky Elle Fanning, Brie Larson a Gwyneth Paltrow, či modelku Alessandru Ambrosio a iné známe krásky. Príjemným prekvapením bola účasť herca Keanu Reevesa, o ktorom asi málokto tušil, že je nadšencom módy.

FOTO nájdete v GALÉRII!

Ako už býva zvykom, niektoré z dám stavili na odvážne modely. Pozornosť pútala napríklad 32-ročná herečka Meghann Fahy, ktorá účinkuje napríklad v seriáli The White Lotus. Na sebe mala čiernu plavkovú podprsenku a k tomu nohavice. Nechala tak vyniknúť jej dokonale štíhlu postavu. 

Meghann Fahy
Zobraziť galériu (14)
Meghann Fahy  (Zdroj: SITA)

Pomerne odvážny model predviedla aj 26-ročná modelka Josie Canseco. Tá si obliekla kožený komplet, ktorý pozostával z mini sukne a krátkeho saka. Pod neho si plavovláska nedala nič. Ani podprsenku. 

Josie Conseco
Zobraziť galériu (14)
Josie Conseco  (Zdroj: profimedia.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu