Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

V Teórii veľkého tresku nedokázal hovoriť so ženami, v realite... Wau! Doma má brutálnu sexicu

Kunal Nayyar Zobraziť galériu (7)
Kunal Nayyar (Zdroj: CBS Television)

LONDÝN - Väčšina ľudí ho pozná vďaka plachej postave, ktorá nemala šťastie na lásku. V reálnom živote je to však úplne naopak a predstaviteľ seriálového Raja z Teórie veľkého tresku je už viac ako 11 rokov šťastne ženatý s nádhernou modelkou. A práve dnes oslavuje herec Kunal Nayyar svoje 42. narodeniny.

Kunal Nayyar sa narodil 30. apríla 1981 v Londýne. Keď mal 3 roky tak sa aj s rodinou presťahovali do Indie, odkiaľ pochádzajú jeho rodičia a kde prežil aj svoju mladosť. Keď však dovŕšil dospelosť, rozhodol sa pre štúdium v USA.

Tam mu popri štúdiu v oblasti obchodnej administratívy učarovalo aj herectvo a začal sa mu venovať naplno. V roku 2007 ho jeho agent prehovoril, aby sa zúčastnil kastingu do seriálu Teória veľkého tresku. Vďaka tomu ho dnes pozná takmer celý svet.

Jeho postava nesmelého vedca Raja, ktorý v prvých sériách tohto počinu nedokáže so ženami ani len hovoriť a je prototypom večného smoliara v láske, je však v úplnom rozkole so skutočnosťou. V realite je totiž herec už viac ako 11 rokov ženatý s jeho láskou Nehou Kapur.

Tá je jednou z najznámejších indických modeliek a svoju krajinu reprezentovala aj na Miss Universe v roku 2006. Táto dvojica sa stretla v roku 2008 na párty v Naí Dillí, kde medzi nimi okamžite preskočila iskra. Následne spolu v tomto meste strávili ďalších 9 dní a ich láska prekvitá až dodnes.

Neha Kapur, left, and Kunal Nayyar
Zobraziť galériu (7)
Neha Kapur, left, and Kunal Nayyar

Viac o téme: Kunal Nayyar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu