Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Slávna modelka pár týždňov po pôrode: Ohuruje zjavom a... S neverným mužom sa túlia ako hrdličky!

Adam Levine a Behati Prinsloo Zobraziť galériu (7)
Adam Levine a Behati Prinsloo (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Škandál s neverou je už minulosť! Nie je to tak dávno, čo spevák Adam Levine (44) plnil stránky bulváru kvôli pikantným správam, ktoré si vymieňal s inými ženami. Prekvapivé to bolo najmä preto, lebo jeho krásna manželka Behati Prinsloo (34) nosila v tom čase pod srdcom ich tretie dieťatko. V týchto dňoch sa manželia objavili v spoločnosti a kríza je zdá sa definitívne zažehnaná.

Líder formácie Maroon 5 - Adam Levine je od roku 2014 ženatý s krásnou Behati Prinsloo, ktorá sa môže pochváliť množstvom modelingových úspechov. Ani to však spevákovi a hudobníkovi nebránilo v tom, aby svoju pozornosť venoval iným ženám. 

Krásna modelka však svojho manžela zobrala na milosť a spomínaný škandál vôbec nekomentovala. Začiatkom januára im k dcérkam Gio a Dusty pribudlo tretie dieťatko. Či ide o chlapčeka alebo dievčatko, zatiaľ nevedno. 

Isté však je, že Behati vyzerá, akoby ani vôbec nebola tehotná. V týchto dňoch sa spoločne s Adamom objavili v spoločnosti a v čiernych minišatách vyzerala jednoducho fantasticky. Dvojica pózovala prítomným fotografom s úsmevom na tvári a nechýbali ani zamilované pózy. Nuž, láska je láska!

Adam Levine a Behati Prinsloo
Zobraziť galériu (7)
Adam Levine a Behati Prinsloo  (Zdroj: SITA)

Adam Levine a Behati Prinsloo
Zobraziť galériu (7)
Adam Levine a Behati Prinsloo  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Adam LevineBehati Prinsloo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu