Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

OSTRÁ KRITIKA Oscarov: Veľký KIKS počas galavečera... Fanúšikovia aj rodiny ZÚRIA!

Organizátori Oscarov si vyslúžili ostrú kritiku. Zobraziť galériu (3)
Organizátori Oscarov si vyslúžili ostrú kritiku. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - K odovzdávaniu Oscarov už tradične patrí aj spomienka na umelcov, ktorí počas minulého roka zomreli. Výnimkou nebol ani tento rok, avšak podľa fanúšikov sa na niektoré veľké mená zabudlo. Na zozname sa tak neobjavili napríklad herci Anne Heche, Tom Sizemore či Paul Sorvino. Práve rodina posledného z nich si za to organizátorov poriadne podala!

95. ročník odovzdávania najprestížnejších filmových cien priniesol, ako vždy, množstvo tém, ktoré sa budú riešiť ešte nejaký ten piatok. Okrem outfitov známych celebrít, zaujal aj pomerne zvláštny rozhovor Hugh Grenta, ktorý väčšina fanúšikov poriadne skritizovala. 

Veľkú kritiku si však odniesli aj organizátori. Divákom sa vôbec nepáčilo to, že pri spomienke na zosnulých umelcov vynechali viaceré známe mená. Medzi ne patria napríklad herci Paul Sorvino, Tom Sizemore, Leslie Jordan či Anne Heche.

Tom Sizemor
Zobraziť galériu (3)
Tom Sizemor  (Zdroj: SITA)

„Každý rok tam na niekoho zabudnú. Tento rok to bolo veľmi krátke a je hrozné, že vynechali Anne Heche. A som si istý, že ich bolo oveľa viac," napísal jeden z rozhorčených fanúšikov. Okrem nej fanúšikovia často spomínali aj mená ďalších spomenutých hercov.

Anne Heche
Zobraziť galériu (3)
Anne Heche  (Zdroj: SITA)

Najviac sa však opomenutie dotklo rodiny Paula Sorvina, konkrétne jeho dcéry Miry a jeho poslednej manželky Dee Dee. Mira najskôr zverejnila na svojom profile na sociálnej sieti Twitter krátku reakciu, v ktorej napísala: „Je zarážajúce, že na Oscaroch sa úplne zabudlo na môjho otca a aj ďalších svelých hercov. Oscary na Paula Sorvina zabudli, ale my ostatní nezabudneme nikdy," napísala jeho dcéra.

Vdova po zosnulom hercovi Dee Dee sa pre zmenu do organizátorov oprela v rannej šou The Joe Piscopo Show. „Kto dával tento zoznam dokopy? To mu nemohli venovať ani sekundu?" povedala jeho bývalá manželka.

Viac o téme: OscaryPaul SorvinoAnne HecheTom Sizemore
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu