Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Slávna modelka v UKRUTNÝCH BOLESTIACH: Plastická operácia nedopadla podľa jej predstáv!

Blac Chyna Zobraziť galériu (3)
Blac Chyna (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Slávna americká modelka Angela White (35), ktorú však jej fanúšikovia poznajú pod umeleckým menom Blac Chyna, prežíva náročné obdobie. Po sérii plastických operácií totiž zápasí so zdravotnými problémami, ktoré jej spôsobujú veľké bolesti. Prehovorila o nich na svojich sociálnych sieťach.

Blac Chyna sa preslávila hlavne vďaka tomu, že v roku 2010 robila dvojníčku slávnej speváčke Nicki Minaj v klipe Monster od Kanye Westa. Následne rozbehla svoju kariéru vo veľkom a venovala sa napríklad modelingu či spevu.

Vďaka tomu si vybudovala slušnú fanúšikovskú základňu, keďže ju len na sociálnej sieti Instagram sleduje viac ako 17 miliónov fanúšikov. Tým sa však v jednom z jej posledných príspevkov zverila so zdravotnými problémami.

Blac Chyna
Zobraziť galériu (3)
Blac Chyna  (Zdroj: SITA)

Tie má na svedomí plastická operácia, pri ktorej si chcela zmenšiť svoj prsia. „Začiatkom roka som si povedala, že si chcem zmenšiť prsia. Bola som z nich unavená, vyzerali umelo a boli príliš veľké a nesedeli mojej osobnosti," povedala vo videu umelkyňa.

Po operácii však nastali neočakávané komplikácie. „Začala som mať veľké problémy s jedným implantátom. Bolo to veľmi bolestivé. Prsia som si robila už veľakrát, ale nikdy sa mi nestalo niečo podobné. Následne som podstúpila ďalšiu operáciu a musím mať špeciálne implantáty, aby sa podobné problémy v budúcnosti neopakovali," uviedla modelka.

Viac o téme: Blac Chyna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu