Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Známa moderátorka dva roky bojuje s NÁDOROM: Musela skončiť v práci... Čaká ju rádioterapia!

Kirsty Gallacher bojuje so zákernou chorobou. Zobraziť galériu (2)
Kirsty Gallacher bojuje so zákernou chorobou. (Zdroj: pixabay.com)

LONDÝN - Známa britská moderátorka Kirsty Gallacher (47) prežíva náročné obdobie. Už vyše roka totiž bojuje s nádorom v uchu, ktorý jej znepríjemňuje každodenný život. Kvôli problémom so sluchom musela opustiť svoju prácu a v najbližšom období bude musieť podstúpiť rádioterapiu.

Kirsty Gallacher začala pracovať v médiách na konci 90-tych rokov a väčšinu svojej televíznej kariéry strávila v Sky Sports. V roku 2021 sa presunula do GB News, kde moderovala rannú show The Great British Breakfast.

V roku 2021 jej však našli nezhubný nádor vo vnútornom uchu. Ten jej začal spôsobovať výrazné problémy so sluchom, ktoré spôsobili poruchu sluchu zvanú tinitus, ktorý sa najčastejšie prejavuje tým, že človek počuje rôzne zvuky, ako sú napríklad zvonenie, šumenie či pískanie.

Kvôli týmto problémom musela prestať pracovať, pretože skoré vstávanie, ktoré bolo spojené s rannou šou, jej problémy zhoršovalo. V najnovšom rozhovore priznala, že v najbližšom období bude musieť podstúpiť rádioterapiu. 

„Môj nádor nezmizne, pokiaľ nepodstúpim rádioterapiu. Momentálne ju však nepodstupujem, ale nádor sledujem. Rádioterapia je pre mňa posledná možnosť, ale podstúpim ju v lete. Nebude to však nič príjemné," povedala Gallacher pre Mirror.

Kirsty Gallacher
Zobraziť galériu (2)
Kirsty Gallacher  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Kirsty Gallacher
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu