Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Hviezdna Wednesday odhodila zábrany: Fanúšikov šokovala POLONAHOU fotkou v negližé!

Jenna Ortega šokovala fotkou fanúšikov. Zobraziť galériu (2)
Jenna Ortega šokovala fotkou fanúšikov. (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Z mladučkej herečky Jenny Ortega (20) sa stala hviezda doslova zo dňa na deň. Vďaka seriálu, v ktorom stvárnila Wednesday Addamsovú, ju dnes pozná celý svet. Svedčí o tom aj počet sledovateľov na jej profile na sociálnej sieti Instagram. No a práve tých tmavovláska šokovala skutočne odvážnou fotkou. Je na nej len v erotickom negližé!

Jenna Ortega sa preslávila ako Wednesday Addamsová v seriáli venovanom iba jej. Tam temná stredoškoláčka nosila zásadne iba čierne šaty až ku krku, prípadne čierno-biele pruhované outfity. No v skutočnom živote má v oblasti obliekania už oveľa viac odvahy. Dokázala to viackrát v spoločnosti, kde sa objavila v rafinovaných róbach... 

No aktuálne zašla ešte o kúsok ďalej. Svojich sledovateľov na sociálnej sieti Instagram šokovala v jednom z posledných postov. Príspevok pôsobil na prvý pohľad absolútne nevinne - prvé dve fotky totiž zachytávajú sochy. No stačí, aby sa fanúšik preklikol na posledný záber a... Naskytne sa mu pohľad na 20-ročnú Jennu len v erotickom negližé. 

Hviezdna Wednesday odhodila zábrany:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram J.O.)

Na sebe má sexi nočnú košielku v bielej farbe. V oblasti jej ženských kriviek navyše nie je klasická látka, ale priesvitná čipka. „Anjelská tvár a ja,“ napísala k sérii fotografií Jenna. Či poslednú fotku zverejnila úmyselne alebo išlo o nešťastný omyl, nevedno. No záber už zopár dní zdobia jej profil a herečka ich zatiaľ nevymazala. 

Viac o téme: WednesdayJenna Ortega
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu