Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Na módnej šou bolo horúco: Celebritné krásky ukázali prsia, provokovala aj seriálová hviezda!

Jenna Ortega Zobraziť galériu (4)
Jenna Ortega (Zdroj: Profimedia)

PARÍŽ - V pondelok sa začala akcia, na ktorú čakalo množstvo nadšencov. Parížsky týždeň módy tradične láka aj mnohé celebrity a výnimkou nie je ani tento ročník. Ten si nenechala ujsť napríklad herečka Jenna Ortega (20), ktorá sa ukázala v rafinovaných čiernych šatách. Okrem nej zaujali aj modelka Ines Rau (32) či speváčka Coi Leray (25), ktoré sa predviedli v poriadne odvážnych outfitoch.

Parížske módne dni už tradične patria medzi najočakávanejšie akcie vo svete módy a výnimkou nie je ani tento ročník. Jedným z najväčších lákadiel bola prehliadka módneho domu Saint Laurent, ktorú si nenechali ujsť ani popredné mená svetového šoubiznisu.

Medzi ne patrí aj herečka Jenna Ortega, ktorá si zahrala hlavnú postavu v jednom z najsledovanejších seriálov posledných týždňov s názvom Wednesday. Na prehliadke sa objavila v zaujimavo strihaných čiernych šatách, ktoré jej odhalili chrbát.

Jenna Ortega
Zobraziť galériu (4)
Jenna Ortega  (Zdroj: Profimedia)

Na akcii sa však predviedli aj dámy v ešte oveľa odvážnejších outfitoch. Jeden z nich mala speváčka Coi Leray, ktorá si pod priesvitne šaty nedala podprsenku a všetkým prítomným tak ukázala v plnej paráde svoje prsia.

Coi Leray
Zobraziť galériu (4)
Coi Leray  (Zdroj: Profimedia)

Rovnakým spôsobom zaujala aj jedna z najznámejších transrodových modeliek na svete Ines Rau. Tá mala počas minulého roka randiť s jedným z najlepších futbalistov na svete Kylianom Mbappém a o pozornosť sa prihlásila opäť.

Ines Rau
Zobraziť galériu (4)
Ines Rau  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Ines RauJenna OrtegaCoi Leray
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu