Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Krásna herečka hviezdou premiéry: Ukázala takmer holé prsia!

Jenna Ortega Zobraziť galériu (3)
Jenna Ortega (Zdroj: SITA)

PALM SPRINGS - Americká herečka Jenna Ortega (21) momentálne pracuje na propagácii svojho nového počinu s názvom Miller's Girl. Na premiére tohto filmu však zviditeľnila hlavne seba, keďže sa na nej objavila v poriadne odvážnych šatách.

Ortega sa do povedomia verejnosti dostala vďaka viacerým hereckým úlohám. Najväčšiu slávu jej však priniesla rola v seriáli Wednesday. Ten sa dočká aj druhej série. Jeho tvorbu však spomalil štrajk, ktorý v druhej polovici minulého roka ochromil Hollywood. Fanúšikovia sa tak pokračovania dočkajú pravdepodobne až začiatkom budúceho roka.

Medzitým však umelkyňa pracuje aj na ďalších projektoch a jedným z nich je triler s názvom Miller's Girl, kde si zahrala hlavnú úlohu. Diváci na Slovensku by sa mali dočkať filmu 1. februára a okrem Ortegy si v ňom zahrajú napríklad Martin Freeman či Gideon Adlon.

Slávnostná premiéra prebehla už počas tohto týždňa a samozrejme na nej nechýbala ani najväčšia hviezda filmu. Viac ako o ňom sa však napokon hovorilo o samotnej herečke. Tá do Palm Springs dorazila v odvážnych minišatách, v ktorých poodhalila svoj dekolt. 

Jenna Ortega
Zobraziť galériu (3)
Jenna Ortega  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Jenna Ortega
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu