Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slávneho speváka po rozchode načapali s bývalkou: Harry, od tej daj ruky preč!

Harry Styles Zobraziť galériu (7)
Harry Styles (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Paparazzom neušli! V novembri minulého roka vyšlo najavo, že spevák Harry Styles (28) a o 10 rokov staršia herečka Olivia Wilde sa rozišli. O záujem nežného pohlavia tento úspešný umelec určite nemá núdzu. Nedávno sa dokonca stretol s jednou zo svojich bývalých lások. Ako toto rande okomentovali?!

Keď v roku 2020 vyšlo najavo, že Harry Styles sa dal dokopy s krásnou Oliviou Wilde, mnohí boli v šoku. A to nielen kvôli ich 10-ročnému vekovému rozdielu, ale tiež preto, že herečka bola zasnúbená s hercom Jasonom Sudeikisom, s ktorým má dve deti...

Romanca Harryho a Olivie trvala zhruba dva roky. Nedávno vyšlo najavo, že je ich láske už koniec. K rozchodu sa ani jeden z nich príliš nevyjadroval. 

Harry Styles a Olivia Wilde v čase, keď tvorili pár.
Zobraziť galériu (7)
Harry Styles a Olivia Wilde v čase, keď tvorili pár.  (Zdroj: Profimedia)

Harryho v týchto dňoch ale paparazzi nafotili v spoločnosti inej ženy. Podľa medializovaných informácií ide o Ellis Calcutt, s ktorou spevák v minulosti tiež randil. Dvojica si spolu vyšla na kávu a prechádzku. Na záberoch bolo vidno, že si spoločné chvíle naplno užívali. Blondínka ale uviedla na pravú mieru, že išlo len o priateľské stretnutie. 

„Wau! Klebety dokážu vzniknúť veľmi rýchlo. Išli sme spolu na kávu, lebo sme sa od minulého roku nevideli. Sme iba dobrí priatelia už od školských čias. Mám milého priateľa, ktorý sa volá Phil, takže ma nespájajte s Harrym,” reagovala podľa Daily Mail blondínka, ktorá je s Philom dokonca zasnúbená. 

Harry Styles si vyšiel na kávu a prechádzku so svojou ex.
Zobraziť galériu (7)
Harry Styles si vyšiel na kávu a prechádzku so svojou ex.  (Zdroj: profimedia.sk)

Harry Styles mal očividne dobrú náladu.
Zobraziť galériu (7)
Harry Styles mal očividne dobrú náladu.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Harry Styles
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu