Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nový muž po boku Angeliny Jolie (47)? Aha, načapali ju so zajačikom (26)!

Zobraziť galériu (9)
(Zdroj: SITA)

LONDÝN - Že by sa predsa len po jej boku objavil nový muž? Hviezdna herečka Angelina Jolie (47) je od rozvodu s exmanželom Bradom Pittom (59) sama. Po jej boku sa však objavil nový muž, ktorým je známy írsky herec Paul Mescal (26). Dvojica si nedávno spolu vyšla na kávu.

Po boku Angeliny Jolie sa od rozvodu s Bradom Pittom oficiálne neobjavil žiadny chlap. Napriek tomu sa hovorilo o tom, že hollywoodska herečka randila s niekoľkými mužmi, medzi ktorými mal byť napríklad aj hviezdny spevák The Weeknd.

Angelina Jolie je krásna žena.
Zobraziť galériu (9)
Angelina Jolie je krásna žena.  (Zdroj: SITA)

Momentálne sa aj so svojou dcérou Shiloh nachádza v Londýne, kde si boli spoločne pozrieť hru A Streetcar Named Desire v miestnom divadle Almeida. V tomto predstavení sa objavil aj známy írsky herec Paul Mescal.

A práve tento talentovaný umelec robil Angeline a jej dcére spoločnosť na káve, ktorú si dopriali po skončení vystúpenia. Pri tom ich však zachytili pozorní okoloidúci a ich fotka tak okamžite rozvírila debaty o tom, či medzi oboma hviezdami nie je niečo viac, ako len kamarátstvo.

Paul Mescal si vyšiel na kávu s Angelinou Jolie a jej dcérou.
Zobraziť galériu (9)
Paul Mescal si vyšiel na kávu s Angelinou Jolie a jej dcérou.  (Zdroj: Profimedia)

Paul Mescal sa preslávil v seriáli Normal People, kde si zahral jednu z hlavných postáv. Seriál si získal veľké množstvo fanúšikov po celom svete a to sa odrazilo aj na jeho kariére. V lete tohto roka sa zasnúbil so svojou partnerkou Phoebe Bridgers, lenže následne sa dvojica rozišla.

Paul Mescal a Phoebe Bridgers v čase, keď tvorili pár.
Zobraziť galériu (9)
Paul Mescal a Phoebe Bridgers v čase, keď tvorili pár.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Angelina JoliePaul Mescal
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu