Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

NOVÝ PÁRIK v šoubiznise svoju lásku neskrýva: FOTO ako dôkaz!

Selena Gomez Zobraziť galériu (10)
Selena Gomez

NEW YORK - Už niekoľko dní sa vo veľkom špekuluje, že americká speváčka Selena Gomez (30) a hudobník Andrew Taggart (33) tvoria pár. Dvojica všetky tieto dohady potvrdila počas víkendu, keď sa spoločne vybrali do reštaurácie a zo záberov je jasné, že medzi oboma je viac ako len kamarátstvo.

Počas minulého týždňa sme vás informovali o tom, že sa v celebritnom svete rodí nový hviezdny vzťah. Selena Gomez si totiž v poslednej dobe užívala spoločnosť speváka skupiny The Chainsmokers Andrewa Taggarta.

Dvojica sa v poslednej dobe objavovala v spoločnosti čoraz viac a počas tohto víkendu sa spoločne vybrali do jednej z reštaurácii v New Yorku. Aj napriek tomu, že patria medzi popredných hudobníkov a paparazzi na nich čakajú doslova na každom rohu, sa Gomez a Taggart držali za ruky, čím zrejme definitívne potvrdili špekulácie o ich vzťahu.

Selena Gomez a Andrew Taggart
Zobraziť galériu (10)
Selena Gomez a Andrew Taggart  (Zdroj: Profimedia)

Podľa doterajších informácii je ich vzťah stále len v začiatkoch, avšak dvojica spolu pôsobí šťastne. Uvidíme však, ako dlho tento celebritný vzťah vydrží a či obaja nájdu jeden v druhom toho pravého.

Viac o téme: Selena GomezAndrew Taggart
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu