Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Maskéri sa vybúrili na slávnom hercovi: Preboha! Veď takto by ho nespoznala ani vlastná žena!

Robert Downey Jr. Zobraziť galériu (10)
Robert Downey Jr. (Zdroj: telkac.zoznam.sk)

LOS ANGELES - Jedného z najslávnejších hercov na svete nevedia spoznať ani jeho najväčší fanúšikovia! Robert Downey Jr. (57) sa kvôli novej seriálovej úlohe zmenil na nepoznanie. Z obľúbeného predstaviteľa Iron Mana sa stal obyčajný muž s rednúcimi ryšavými vlasmi.

Roberta Downeyho Jr. má väčšina fanúšikov spojeného s postavou Iron Mana, ktorú si zahral v rovnomennom filme od Marvelu. Momentálne však naplno zarezáva na príprave úplne inak ladeného projektu.

Maskéri sa vybúrili na
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Bonton)

Tým je miniséria z dielne HBO s názvom The Sympathizer. Ide o adaptáciou románu vietnamsko-amerického profesora Viet Thanh Nguyena. V ňom je opísaný príbeh komunistického špióna počas posledných dní vojny vo Vietname.

Kvôli tomuto projektu sa však musel obľúbený herec zmeniť na nepoznanie. Dôkazom sú zábery z nakrúcania, na ktorých Robert Downey Jr. vyzerá ako úplne iný človek. Povezdme si úprimne, maskéri odviedli skvelú robotu!

Robert Downey Jr.
Zobraziť galériu (10)
Robert Downey Jr.  (Zdroj: Profimedia)

Downey Jr. si však podobnými zmenami imidžu prejde viackrát. V tomto počine totiž bude stvárňovať až 5 postáv, ktoré budú z rôznych vrstiev obyvateľstva v USA. V seriáli si tak zahrá kongresmana, agenta CIA či hollywoodskeho režiséra. Okrem týchto úloh sa zhostí aj produkcie. Premiéra The Sympathizer je naplánovaná na marec tohto roka.

Viac o téme: Robert Downey Jr.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu