Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Hviezda Marveloviek šokovala zmenou imidžu: Preboha, ostrihali ho deti... Takto teraz vyzerá!

Robert Downey Jr. Zobraziť galériu (10)
Robert Downey Jr. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Známy herec Robert Downey Jr. (57) svojich fanúšikov poriadne prekvapil novým imidžom. V uplynulých dňoch sa totiž predstavil na viacerých akciách, kde sa ukázal s úplne holou hlavou. Ak si však myslíte, že sa kvôli novému účesu zveril do rúk profesionálov, ste na omyle!

Robert Downey Jr. sa vďaka svojmu hereckému talentu zaradil medzi najlepších hercov svojej éry. Zahral si napríklad vo filmochTropická búrka, Chaplin či Sherlock Holmes. Diváci si ho však asi najviac spájajú s postavou legendárneho Iron Mana z rovnomennej filmovej série.

Robert Downey Jr.
Zobraziť galériu (10)
Robert Downey Jr.  (Zdroj: SITA)

Súčasťou hereckej profesie sú aj občasné zmeny imidžu. Jednu takú musel Robert v týchto dňoch podstúpiť. Kvôli svojej novej úlohe v pripravovanom projekte HBO -  The Sympathizer si totiž musel oholiť svoju hlavu. Miniséria sa zameriava na príbeh vietnamsko-francúzskeho špióna, ktorý slúžil počas vojny vo Vietname na strane komunistických síl.

Zaujímavé je, že sympatický herec na úpravu svojich vlasov nevyužil žiadneho barbera, ale dôveru prekvapivo vložil do rúk svojich dvoch detí Extona (10) a Avri (8), ktoré má s manželkou Susan. S tým, ako jeho potomkovia túto úlohu zvládli, sa podelil v krátkom videu na sociálnej sieti Instagram.

Fanúšikovia si v komentároch okamžite pripomenuli jeho legendárnu postavu Iron Mana a tak trošku závideli aj jeho deťom. „Predstavte si, že váš otec je Iron Man. To musí byť úžasné," napísal jeden z jeho fanúšikov. „Neviem sa dočkať tvojho nového seriálu," napísal ďalší z nich.

Svoj nový vzhľad už stihol talentovaný umelec ukázať aj na verejnosti. V sobotu sa v Los Angeles konalo uvádzanie do siene slávy rokenrolu a Downey Jr. bol jeho podstatnou súčasťou, keď uviedol do siene slávy legendárnu kapelu Duran Duran.

Robert Downey Jr.
Zobraziť galériu (10)
Robert Downey Jr.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Robert Downey Jr.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu