Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Šokujúce odhalenie z detstva hereckej hviezdy: Od otca dostal DROGY už ako 6-ročný!

Robert Downey Jr. Zobraziť galériu (10)
Robert Downey Jr. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Robert Downey Jr. (57) patrí medzi najpopulárnejších hercov súčasnosti. Jeho úspešnej kariére však predchádzala drogová závislosť, kvôli ktorej dokonca skončil za mrežami. Jedným z hlavných vinníkov jeho problémov bol zrejme i jeho otec Robert Downey Sr. (†85), ktorý mal svojmu synovi už ako 6-ročnému dávať drogy!

Vzťah slávneho herca s jeho otcom bol v posledných rokoch života Roberta Downeyho Sr. veľmi dobrý. Aj napriek tomu, že trpel Parkinsonovou chorobou sa predstaviteľ Iron Mana rozhodol, že na počesť svojho otca natočí dokument.

Robert Downey Jr.
Zobraziť galériu (10)
Robert Downey Jr.  (Zdroj: SITA)

Ten nesie aj jeho meno. Produkcie tohto počinu sa zhostil Netflix a na prvý pohľad sa zdá, že vzťah týchto dvoch ľudí bol už od detstva idylický. Avšak výchovu malého Roberta jeho otec nezvládal hlavne v jej začiatkoch.

V minulosti sa totiž priznal, že svojmu synovi dal už ako 6-ročnému marihuanau. Podľa všetkého tak za drogovou závislosťou, ktorou si umelec prešiel, bol práve jeho otec. Tá ho nakoniec dohnala až na úplné dno, keď po niekoľkých prehreškoch, pri ktorých mal pri sebe drogy, skončil vo väzení.

Tieto problémy však po návrate na slobodu dokázal vyriešiť a stal sa z neho jeden z najlepšie zarábajúcich hercov histórie. Ako ukazuje dokument, s otcom si k sebe našli cestu a Downey Jr. mu bol veľkou oporou až do jeho smrti. 

Viac o téme: Robert Downey Jr.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu