Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Šedivý Hellboy (72) má v posteli o 22 rokov mladšiu krásku: Aha, je pekelne sexi!

Ron Perlman Zobraziť galériu (3)
Ron Perlman (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Svoju aktuálnu partnerku si nevie vynachváliť! Filmový superhrdina Ron Perlman (72), ktorý sa preslávil vďaka stvárneniu komiksovej postavy Hellboya, prežíva veľmi šťastné obdobie. Hlavným dôvodom je jeho partnerka Allison Dunbar (50). Dvojica sa spolu objavila na premiére filmu Poker Face v Los Angeles.

Ron Perlman sa preslávil svojím hereckým talentom, ktorý mu priniesol úlohy vo viacerých počinoch, ako sú napríklad Hon na čarodejnice či Meno ruže. Okrem toho si však vyskúšal aj úlohu filmového superhrdinu, keď sa viackrát zhostil komiksového Hellboya.

V roku 2019 však prekvapil všetkých, keď sa rozviedol so svojou manželkou Opal, s ktorou bol ženatý dlhých 38 rokov. Šťastie nakoniec našiel po boku herečky Allison Dunbar, s ktorou sa dal dokopy niekoľko týždňov po tom, ako opustil svoju ženu. Aj napriek tomu, že je od neho o 22 rokov mladšia, ani jeden z nich vekový rozdiel očividne nerieši. 

„Začali sme spolu žiť približne mesiac predtým, než začala pandémia. Takže sme veľmi rýchlo zistili, či nám to bude fungovať. Boli sme veľmi dlhý čas zavretí doma a nevideli sme sa v ničom inom, než v pyžame," povedal zjavne spokojný Perlman v rozhovore pre magazín People.

O tom, že dvojica je spolu naozaj šťastná, sme sa mohli presvedčiť aj počas nedávnej premiéry filmu Poker Face, v ktorej si zahrali také mená, ako sú Russell Crowe, Elsa Pataky či Liam Hemsworth. Perlman a Dunbar si ju nenechali ujsť a počas slávnostného večera stihli zapózovať aj zvedavým fotoaparátom. Čo na tento párik hovoríte?!

Ron Perlman, Allison Dunbar
Zobraziť galériu (3)
Ron Perlman, Allison Dunbar  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Ron Perlman
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu