Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Unikla FOTO z mobilu slávnej modelky: Omylom ju zverejnila dcéra a... TRAPAS!

Behati Prinsloo Zobraziť galériu (5)
Behati Prinsloo (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Zahrnuli ju gratuláciami! Modelka Behati Prinsloo (31) a spevák Adam Levine (41) tvoria pár, ktorý má množstvo priaznivcov. Dvojica má spolu dve rozkošné dcérky a pri pohľade na fotku, ktorá sa najnovšie objavila na instagrame známej krásky, sa mnohí nazdávali, že sa ich rodina opäť rozrastie.

Ďalšie bábätko na ceste? Si tehotná? Aj takéto otázky vyvolala fotka, ktorá pribudla na instagramovom profile modelky Behati Prinsloo. Obrázok totiž pripomínal záber z ultrazvuku, a tak sa fanúšikovia nazdávali, že rovnako slávnemu mužovi Adamovi Levine porodí tretie dieťa. 

Behati Prinsloo
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram)
 

Ako ale kráska neskôr prezradila, momentálne tehotná nie. A dodala, že fanúšikov nezmiatla ona, ale jej 3-ročná dcérka. „Dusty mala na chvíľku môj telefón a nejako sa jej podarilo zverejniť túto fotku z galérie. Všetci mi gratulujú k tretiemu tehotenstvu, ale je to len detailný záber mojich teplákov,” prezradila Behati.

Zaujímavé je, že ona sama 8. marca zverejnila fotku z čias, keď bola tehotná. Nechajme sa prekvapiť, či sa v budúcnosti ešte ich prominentná rodinka rozrastie...

Behati Prinsloo na fotke z čias, keď bola tehotná.
Zobraziť galériu (5)
Behati Prinsloo na fotke z čias, keď bola tehotná.  (Zdroj: Instagram)

Galéria: Behati Prinsloo a Adam Levine

Viac o téme: Adam LevineBehati Prinsloo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu