Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Slávna herečka zastavila čas: Dva roky pred 50-tkou vyzerá ako vysokoškoláčka!

Penélope Cruz Zobraziť galériu (8)
Penélope Cruz (Zdroj: profimedia.sk)

PARÍŽ - Stále rovnako očarujúca! Herečka Penélope Cruz (48) si z pribúdajúcich rokov ťažkú hlavu robiť nemusí. Dôkazom sú aj najnovšie fotografie, ktoré vznikli na premiére drámy s názvom L’Immensi. Slávna herečka vyzerala na premiére fantasticky a veru, nejedna jej rovesníčka pri pohľade na ňu zbledne závisťou.

Herecké nadanie nie je to jediné, čím slávna Penélope Cruz zaujme. Španielska herečka je tiež krásna žena, čoho dôkazom je i to, že už roky má svoje miesto medzi najpríťažlivejšími hviezdami šoubiznisu.

Očarujúca umelkyňa má tiež cit pre módu a veľmi dobre vie, čo jej pristane. Aj na nedávnej premiére, ktorá sa konala v Paríži vyzerala tip-top. Na sebe mala tvídové minišaty s opaskom, v ktorých vynikli jej dokonalé nohy. Samozrejmosťou bol bezchybný mejkap a celý mladistvý dojem umocnila mašľa vo vlasoch. 

Penélope Cruz
Zobraziť galériu (8)
Penélope Cruz  (Zdroj: profimedia.sk)

Hoci herečku obdivujú muži po celom svete, ona má oči len pre toho svojho. Už od roku 2007 tvorí pár s kolegom menom Javier Bardem, za ktorého sa rok na to vydala. Dvojica má spolu 11-ročného syna Lea a 9-ročnú dcéru Lunu. 

Viac o téme: Penélope Cruz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu