Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Najkrajšie FOTO ťažko chorého Brucea Willisa: V obkľúčení svojich žien a s úsmevom na tvári!

Bruce Willis Zobraziť galériu (6)
Bruce Willis (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Krása! Toto slovíčko dokonale vystihuje zábery, ktoré na sociálnej sieti Instagram najnovšie zverejnila herečka Demi Moore (60). Tá strávila príjemné rodinné chvíle v spoločnosti svojich dcér, exmanžela Brucea Willisa (67) a jeho druhej rodiny.

Hoci u mnohých exmanželov sú vzťahy po rozvode veľmi napäté, to rozhodne nie je prípad Demi Moore a Brucea Willisa. Tí sa na prelome milénia po 13 rokoch manželstva rozviedli a majú spolu tri dospelé dcéry Rumer (34), Scout (31) a Tallulah (28).

Od roku 2009 je Bruce ženatý s krásnou 44-ročnou modelkou Emmou Hemming, ktorá mu porodila ďalšie dve dcérky - Emmu Mabel Ray (10) a Evelyn Penn (8). 

A nie je žiadnym tajomstvom, že hercove manželky a rovnako tak aj dcéry majú spolu pekný a vrúcny vzťah. Dokazujú to aj zábery, ktoré Demi najnovšie zverejnila na sociálnej sieti Instagram. „My sme RODINA! Dostávame sa do vianočnej nálady,” komentovala vydarené fotky herečka, ktorej nedávno stroskotal vzťah. Bruce na rukách dokonca drží jej štvornohého miláčika Pilaf. 

Na tvári akčného hrdinu nechýbal spokojný úsmev. Nečudo. Jeho milované ženy sú mu totiž veľkou oporou. V marci tohto roka oznámili verejnosti, že Bruce trpí afáziu, teda ochorením mozgu, ktoré mu spôsobuje určité problémy. Jedinci s týmto typom ochorenia majú ťažkosti s čítaním, počúvaním, hovorením, či písaním. Niekedy môžu použiť nesprávne zvuky, vybrať nesprávne slovo alebo dať dokopy nesprávne slová. 

FOTO: Kliknutím na šípky sa vám zobrazia ďalšie zábery. 

Zdroj blízky rodine pre RadarOnline uviedol, že hercova rodina sa usiluje tráviť čo najviac času spoločne. „Vedia, že tu nebude naždy. Takže si užívajú každý jeden spoločný moment. Demi je s nimi teraz v častom kontakte. Ak nemôžu tráviť chvíle spoločne, tak často telefonuje, aby Bruce mohol aspoň počuť jej hlas,” poznamenal človek z okolia slávnej famílie.  

Viac o téme: Demi MooreBruce WIllis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu