Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Bruce Willis bol už pre kolegov NEBEZPEČNÝ: Internetom sa šíri VIDEO, ktoré musíte vidieť!

Bruce Willis Zobraziť galériu (10)
Bruce Willis (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Pri svojich posledných úlohách už potreboval pomoc! Vo štvrtok oznámila rodina Brucea Willisa (67) nové správy o jeho zdravotnom stave, ktorý sa zhoršuje. Na tieto informácie zareagovalo množstvo fanúšikov so slovami podpory. Avšak objavili sa aj informácie z nakrúcania jeho posledných počinov, kde podľa členov štábu už nebol vo svojej koži. A dokonca ich niekoľkokrát vraj aj ohrozil.

Na topkách sme vás informovali o tom, že stav populárneho herca Brucea Willisa sa postupne zhoršuje. Jeho rodina prostredníctvom sociálnych sietí oznámila, že umelec trpí frontotemporálnou demenciou, ktorá sa v súčasnosti nedá liečiť.

Ako informuje Daily Mail, jeho zdravotný stav mu však už v posledných rokoch jeho hereckej kariéry poriadne sťažoval prácu. Podľa tvrdení niektorých kolegov bol Willis počas natáčania často zmätený a pýtal sa, prečo tam vlastne je. Navyše často zabúdal texty a tak musel nosiť slúchadlo, cez ktoré mu diktovali jeho texty.

Podľa režiséra Jesse V. Johnsona, ktorý s ním pracoval dlhé roky, to už v posledných rokoch nebol ten Bruce Willis, akého si pamätal predtým. Jeho zdravotný stav počas natáčania bol tak zlý, že dokonca ohrozoval svojich kolegov. Pri scénach, ktoré sa natáčali so zbraňou, sa stávalo, že vystrelil napríklad v zlom čase. Členovia štábu sa museli ubezpečovať, aby vo chvíli, keď držal zbraň, nestál nikto v dráhe streľby.

Bruce Willis bol už
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: 20th Century Fox Film Corporation)

Fanúšikovia po celom svete posielajú hercovi slová plné podpory a veľmi populárnym sa stalo aj video z roku 2018. „Neexistuje nič, čo by ma mohlo zastaviť. Zaútočili na mňa teroristi, asteroid, filmoví a hudobní kritici, rozvodoví právnici, plešatosť a nič z toho ma nepoložilo, pretože som Bruce Willis," hovorí vo videu, ktoré zdieľajú fanúšikovia v nádeji, že prekoná aj túto zákernú chorobu.

Viac o téme: Bruce Willis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu