Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Významný posun v prípade zastreleného speváka (†28): Polícia zatkla a obvinila údajného strelca!

Takeoff Zobraziť galériu (3)
Takeoff (Zdroj: SITA)

HOUSTON - V prípade známeho amerického rappera Takeoffa (†28) nastal po viac ako mesiaci od jeho vraždy významný posun. Polícia totiž zatkla muža, ktorý mal podľa ich informácii známeho umelca zastreliť. Na tlačovej konferencii to potvrdil náčelník miestnej polície.

K tragickej streľbe došlo v meste Houston. V jednom z miestnych klubov sa americký rapper Takeoff bavil so svojím strýkom Quavom, ktorý je členom ich spoločnej kapely Migos. Približne o 2:30 však umelca postrelili a on na mieste zomrel.

Aktuálne to však vyzerá tak, že po mesiaci od tragickej udalosti došlo k výraznému posunu v prípade. Polícia totiž na tlačovej konferencii povedala, že sa jej podarilo zatknúť podozrivého z vraždy mladého speváka.

Informoval o tom náčelník policajného oddelenia Troy Finner. Podľa jeho slov zatkli 33-ročného Patricka Xaviera Clarka vo východnej časti Houstonu a už ho stihli aj obviniť z vraždy obľúbeného hudobníka. 

K vyšetrovaniu sa vyjadril aj policajný seržant Michael Burrow, ktorý povedal: „Vyšetrovatelia na základe balistických a fyzických dôkazov zrekonštruovali streľbu. Následne zistili, že Clark bol v tomto prípade smrtiacim strelcom."

Patrick Xavier Clark
Zobraziť galériu (3)
Patrick Xavier Clark  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Takeoff
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu