Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Hudobný svet v šoku: Známeho rapera (†28) ZASTRELILI... Pred vraždou ešte stihol zverejniť FOTO!

Rapera Takeoffa zastrelili. Zobraziť galériu (4)
Rapera Takeoffa zastrelili. (Zdroj: Instagram Takeoff)

HOUSTON - Svet dnes obletela správa o šokujúcej smrti len 28-ročného rapera Takeoffa z amerického hiphopového tria Migos. Informoval o tom portál TMZ, ktorému to potvrdili viaceré zdroje. Rapera našli ráno zastreleného v bowlingovom centre v Houstone.

K incidentu malo prísť dnes o 2:30 ráno v podniku s názvom 810 Biliards & Bowling Houston. Takeoff a jeho strýko Quavo, s ktorým pôsobí v triu Migos, tam hrali kocky, keď prišlo k hádke a zrazu sa spustila streľba. 28-ročného rapera trafili do oblasti hlavy a na mieste ho vyhlásili za mŕtveho. 

Rapera Takeoffa zastrelili v bowlingovom centre.
Zobraziť galériu (4)
Rapera Takeoffa zastrelili v bowlingovom centre.  (Zdroj: Profimedia)

Portál TMZ tiež uvádza, že z miesta incidentu odviezli ďalších dvoch zranených ľudí, no informácie ako sú na tom zdravotne, ani ich identita nie sú známe. Mŕtvy hudobník len pár hodín pred streľbou ešte stihol zverejniť fotku z miesta vraždy, ktorá mu doteraz svieti v príbehoch na sociálnej sieti Instagram.

Hudobný svet v šoku:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram Takeoff)

Takeoff, vlastným menom Kirshnik Khari Ball, bol najmladším z členom tria Migos. Quavo bol jeho strýko a Offset bratranec. Trojica má na svojom konte veľký hit Versace a v roku 2016 sa dostali aj na prvé miesto v rebríčku Billboard s hitom Bad and Boujee.

Viac o téme: Takeoff
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu