Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

S Kollárom si môžu podať ruky! Slávny moderátor je OPÄŤ otcom: 11. dieťa na svete… 12. na ceste!

Nick Cannon sa stal 11-násobným otcom.
Nick Cannon sa stal 11-násobným otcom. (Zdroj: SITA/AP)

LOS ANGELES - Len pred týždňom sa prevalilo, že moderátor a exmanžel speváčky Mariah Carey (52) - Nick Cannon (42) čaká dieťa s Alyssou Scott. No v tom istom čase nosila pod srdcom jeho dieťa aj Abby De La Rose. A tá už stihla aj porodiť. Na svete je tak už moderátorov 11. potomok a 12. je na ceste!

Pozná Borisa Kollára? Známy moderátor Nick Cannon rozhodne patrí k najplodnejším mužom šoubiznisu. A počtom svojich detí už doháňa aj nášho slávneho multiotecka. Len pred týždňom sme na Topkách informovali, že známy Američan čaká ďalšie dieťa s istou Alyssou Scott. No v tom istom čase už pod srdcom nosila jeho dieťa aj iná žena. 

Herec a moderátor sa aktuálne na sociálnej sieti Instagram podelil o informáciu, že sa vo štvrtok stal 11-násobným otcom. „11.11.2022 krásny deň na príchod krásneho Zeppelina Cannona! Mama Abby De La Rose, vďaka tebe to vyzerá všetko tak ľahko a bez námahy, ale navždy ti budem zaviazaný za tvoju neúnavnú prácu, úsilie a nezištnú lásku, ktorú dávaš našim deťom,“ napísal na svoj profil Cannon.

S mamičkou novorodeného potomka má Nick aj 15-mesačné dvojičky Zion a Zillion a čoskoro by mu Alyssa Scott mala porodiť 12. potomka. Tá mu už tiež v minulosti jedno dieťa porodila - v júni 2021 synčeka Zena. Ten mal však nádor na mozgu a v decembri toho istého roka zomrel. 

Viac o téme: Nick Cannon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu