Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Exmanžel Mariah Carey: Stal sa z neho trojnásobný otec!

Nick Cannon Zobraziť galériu (6)
Nick Cannon (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americký herec, moderátor a rapper Nick Cannon, ktorý je exmanželom Mariah Carey, má tretie dieťa. Jeho bývalá priateľka, modelka a príležitostná herečka Brittany Bell priviedla v utorok na svet chlapca, ktorému dali meno Golden "Sagon" Cannon. Tridsaťšesťročný rodák zo San Diega o tom informoval v stredu prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnil čiernobielu fotku, na ktorej drží svojho novorodeného syna.

Cannon a Bell sa začali stretávať koncom roka 2014, no podľa herca nikdy netvorili pár v pravom zmysle slova. Stalo sa tak krátko po tom, ako Cannon v decembri 2014 podal žiadosť o rozvod so speváčkou Mariah Carey. S tou má päťročné dvojčatá - syna Moroccana Scotta a dcéru Monroe. Dvojicu, ktorá sa zosobášila v roku 2008, oficiálne rozviedli vlani.

Nicholas Scott Cannon má na konte dva štúdiové albumy - Nick Cannon (2003) a White People Party Music (2014). Zahral si v snímkach ako Muži v čiernom 2 (2002), Láska nič nestojí (2003), Super jazda (2005), Atentát v Ambassadore (2006), Zombies: Deň-D prichádza (2008), The Killing Room (2009) alebo Chi-Raq (2015).

Nick Cannon sa novorodeným synčekom pochválil na sociálnej sieti Instagram.
Zobraziť galériu (6)
Nick Cannon sa novorodeným synčekom pochválil na sociálnej sieti Instagram.  (Zdroj: Instagram N.C.)

Viac o téme: Nick Cannon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu