Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Nestarnúca Cher (76) všetkým vyrazila dych: Po móle sa premávala v latexe!

Cher Zobraziť galériu (10)
Cher (Zdroj: SITA)

PARÍŽ - Vyzerá neuveriteľne! Nestarnúca speváčka a herečka Cher (76) sa včera predstavila na parížskych módnych dňoch, kde divákom predviedla svoju úžasnú figúru. V jednodielnom latexovom kúsku tak opäť dokázala, že ona jednoducho nestarne.

Po Miláne sa pozornosť milovníkov módy presunula do hlavného mesta Francúzka. V Paríži sa totiž Fashion Week, na ktorom svoje najnovšie kúsky predvádzajú tie najznámejšie značky sveta.

Výnimkou nebol ani luxusný francúzsky módny dom Balmain. Počas ich prehliadky sa na móle objavilo viacero zaujímavých kúskov. Najviac však zaujal až samotný záver celej módnej šou, ktorý prítomným pripravil poriadne prekvapenie.

Bok po boku totiž pred hostí predstúpili módny návrhár Olivier Rousteing (36), ktorý je zároveň kreatívnym riaditeľom spomínanej značky Balmain, a legendárna speváčka Cher. 

Cher počas parížskeho týždňa módy
Zobraziť galériu (10)
Cher počas parížskeho týždňa módy  (Zdroj: SITA)

Tá sa predvidla v overale, ktorý bol celý z latexu. Aj napriek tomu, že má táto ikona 4 roky do 80-tky, jej postava je stále ukážková. Po prehliadke sa prihovorila svojim fanúšikom prostredníctvom profilu na sociálnej sieti Twitter, kde sa podelila o svoje dojmy.

Cher počas parížskeho týždňa módy
Zobraziť galériu (10)
Cher počas parížskeho týždňa módy  (Zdroj: SITA)

„Práve som prežila tie najlepšie chvíle na pódiu. Cítila som sa úžasne. Táto show bola zrejme tá najlepšia módna prehliadka v histórii. Modely vyzerali úžasne, doslova ako z iného sveta. Oblečenie a aj Oliver boli úžasní," napísala Cher.

Viac o téme: Cher
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu