Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Známu speváčku počas koncertu zradilo telo: Fanúšikovia sa na VIDEU vo veľkom zabávajú!

Katy Perry Zobraziť galériu (8)
Katy Perry (Zdroj: SITA)

LAS VEGAS - Speváčka Katy Perry (38) návštevníkom koncertu v Las Vegas ponúkla okrem svojej tradične perfektnej šou aj tak trošku bizarnú situáciu. Počas vystúpenia mala totiž náhly problém s okom. Video z koncertu koluje sociálnymi sieťami a fanúšikovia si na nej veru poriadne zgustli.

Speváčka Katy Perry patrí medzi najväčšie spevácke hviezdy svojej generácie. Vďaka svojim hitom, ako sú napríklad Roar alebo Hot N Cold si získala srdcia mnohých ľudí po celom svete.

Svojich fanúšikov potešila aj počas vystúpenia v Las Vegas. Viac ako o samotnej šou sa však po koncerte hovorilo o jej očnom viečku, s ktorým mala spevácka hviezda veľké problémy. Pravé oko sa jej úplne zatvorilo a nedokázala ho otvoriť. 

Video z tohto momentu sa okamžite začalo šíriť internetom. Celú situáciu vtipne okomentovali aj jej fanúšikovia na sociálnej sieti Twitter. „Vyzeralo to ako zlyhanie klonu. Nabudúce sa treba uistiť, či je aktualizovaný softvér a vykonali ste všetky potrebné úpravy," napísal jeden z mnohých fanúšikov, ktorý tento moment prirovnali k robotickému zlyhaniu. „Lepidlo na riasy jej asi dobre nezaschlo," napísala iná fanúšička.

Umelkyňa má však s pravým okom dlhodobé problémy. V minulosti priznala, že pri fotení musela používať špeciálne produkty, pretože blesk z fotoaparátu jej spôsoboval tiky. Problémy s okom priznala aj v programe American Idol, v ktorom si vyskúšala porotcovskú stoličku.

Viac o téme: Katy Perry
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu