Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Fanúšikovia poriadne naložili hviezdnej speváčke: Prirovnali ju k voskovej figuríne!

Katy Perry Zobraziť galériu (8)
Katy Perry (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Fanúšikovia jej poriadne naložili! Speváčka Katy Perry (38) sa nedávno objavila v podcaste známej herečky Gwyneth Paltrow (50). Tá na svojom profile zdieľala ich spoločnú fotku so slávnou hudobníčkou, ktorá vznikla v deň nahrávania. Sledujúci ju však poriadne skritizovali a prirovnali ju dokonca k voskovej figuríne.

Podcast The Goop známej herečky sa teší pomerne veľkej obľube aj vďaka tomu, že sa v ňom objavuje veľké množstvo slávnych hostí. Jednou z nich bola aj speváčka Katy Perry, ktorá bola hosťkou zatiaľ v poslednom dieli, ktorý bol zverejnený tento týždeň.

Počas ich stretnutia si stihla táto dvojica spraviť aj selfie, ktorú Paltrow zverejnila na svojom profile na sociálnej sieti Instagram. Fotku okamžite okomentovali aj fanúšikovia, ktorí speváčku poriadne skritizovali.

Väčšine z nich sa nepáčilo hlavne to, že Katy Perry na zábere vyzerá neprirodzene. Niektorí ju dokonca prirovnali k voskovej figuríne a mnoho z nich upozorňovalo na kontrast medzi prirodzene krásnou herečkou a umelým výzorom hudobníčky.

„Vyzerá to, akoby na fotke bola vosková figurína Katy Perry," napísal jeden z komentujúcich. „Veľmi sa mi páči prirodzený vzhľad Gwyneth. Je to neuveriteľný kontrast s množstvom make-upu, ktorý má na sebe Katy," pridala sa ďalšia. 

Viac o téme: Katy PerryGwyneth Paltrow
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu