Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Nový úlovok škandalóznej hviezdy: Ľudia ho majú v zuboch, on si užíva s brazílskou sexicou!

Juliana Nalú je novou milenkou Kanye Westa Zobraziť galériu (5)
Juliana Nalú je novou milenkou Kanye Westa (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Sexi krásky majú na neho slabosť! Kanye West (45) v uplynulých dňoch plnil stránky bulváru ďalším škandálom. Kvôli antisemitským príspevkom mu dokonca boli zablokované sociálne siete a ľudia z jeho okolia sa strachujú o jeho psychiku. Rapperova aktuálna milenka s tým ale očividne nemá vôbec problém.

Nie je žiadnym tajomstvom, že rapper Kanye West trpí bipolárnou poruchou a má za sebou niekoľko psychických zrútení. Ich spúšťačom bol vraj aj nedostatok spánku. Nečudo, že keď sa teraz táto situácia opakuje, majú ľudia z jeho blízkeho okolia vážne obavy a strach. 

Čo sa ale týka milostného života tohto umelca, je zdá sa všetko v poriadku. Podľa Page Six sa po jeho boku objavuje nová kráska. S exmanželom Kim Kardashian boli v minulosti spájané napríklad Irina Shayk, Julia Fox, či Candice Swanepoel.

Jeho aktuálnou milenkou je 24-ročná brazílska modelka menom Juliana Nalú. Nevedno, kedy sa dvojica dala dokopy, isté, ale je, že počas nedávnych Fashion Days boli obaja v Paríži v tom istom čase. Na verejnosti sa ruka v ruke ukázali prvýkrát počas tohto víkendu. Či ide len o chvíľkový románik alebo sa z toho vykľuje niečo vážnejšie, ukáže zrejme čas...

Kanye West a Juliana Nalú
Zobraziť galériu (5)
Kanye West a Juliana Nalú  (Zdroj: profimedia.sk)

 

Viac o téme: Kanye West
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu