Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Potvrdené! Po 25 rokoch je KONIEC: Stalloneho manželka podala ŽIADOSŤ O ROZVOD!

Manželka Sylvestra Stalloneho, Jennifer Flavin, požiadala o rozvod. Zobraziť galériu (6)
Manželka Sylvestra Stalloneho, Jennifer Flavin, požiadala o rozvod. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Len včera sme na Topkách informovali, že sa špekuluje o krachu 25-ročného manželstva Sylvestra Stalloneho (76) a Jennifer Flavin (54). Dohady o kríze v ich vzťahu odštartoval Rockyho krok, kedy si po rokoch nechal prekryť tetovanie manželkinej tváre, ktoré mal na ramene. No a teraz je už všetko potvrdené. Žiadosť o rozvod bola podaná už v piatok!

Už niekoľko dní sa hovorí o vzťahu Sylvestra Stalloneho a jeho manželky Jennifer Flavin. Začalo sa totiž špekulovať o tom, že ich 25-ročné manželstvo prechádza krízou. Všetko to odštartovali zábery hereckej hviezdy z tetovacieho salóna. Po rokoch si totiž podobizeň svojej manželky, ktorú nosil na ramene, nechal pretetovať. Teraz jeho ruku zdobí pes Butkus. 

Rockyho hovorkyňa však pre Daily Mail uviedla, že všetko je v najlepšom poriadku a za prerábkou tetovania netreba hľadať nič vážne. „Pán Stallone mal v úmysle obnoviť tetovanie svojej manželky Jennifer, ale výsledky boli neuspokojivé a žiaľ, neopraviteľné. V dôsledku toho musel pôvodný obrázok prekryť tetovaním svojho psa Butkusa. Pán Stallone miluje svoju rodinu,“ vyjadrila sa. 

Potvrdené! Po 25 rokoch
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram)

A aby umocnila dojem, že sa vo vzťahu filmovej hviezdy a jeho manželky nič nedeje, dodala, že aktuálne spolu dokonca natáčajú vlastnú reality šou. No netrvalo dlho a na verejnosť sa dostali nové skutočnosti. Magazín People totiž informuje, že všetky špekulácie sa zakladajú na pravde a žiadosť o rozvod je dokonca už podaná.

V piatok ju mala na súd v Palm Beach County na Floride odovzdať hercova manželka. Zaujímavosťou však je, že na Stalloneho žiadosť. „Milujem svoju rodinu. Tieto osobné problémy riešime priateľsky a súkromne,“ znie hercovo vyhlásenie pre magazín People. Dvojica si svoje áno povedala v roku 1997, hoci ich vzťah začal už v roku 1988. Majú spolu tri dcéry, 20-ročnú Scarlet, 24-ročnú Sistine a 25-ročnú Sophiu. 

Viac o téme: Sylvester StalloneJennifer Flavin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu