Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Pred rokom šokovali správami o ROZVODE a dnes... Stallone s manželkou zamilovaní ako puberťáci!

Sylvester Stallone s manželkou Zobraziť galériu (5)
Sylvester Stallone s manželkou (Zdroj: profimedia.sk)

PORTO CERVO - Svojej láske dali ďalšiu šancu! Keď sa v lete minulého roka objavili v médiách správy o tom, že manželka Sylvestra Stalloneho (77) - Jennifer (54) podala žiadosť o rozvod, v šoku bol hádam každý. Kríza v ich vzťahu je ale našťastie zažehnaná a pri pohľade na ich usmiate tváre niet pochýb, že sú momentálne obaja veľmi šťastní.

Dovolenková sezóna je v plnom prúde a chvíle oddychu i voľna si plnými dúškami užíva aj predstaviteľ nezabudnuteľného Ramba a Rockyho - Sylvester Stallone. 77-ročná hviezda spoločne s o 23 rokov mladšou manželkou sa momentálne nachádzajú v Európe. 

Paparazzi ich najskôr nafotili v obľúbenom letovisku Porto Cervo, kde vznikli napríklad zábery, ako sa spoločne schladili v bazéne. Pohľad na nich vyčaril mnohým úsmev na tvári, keďže vyzerali ako takí tínedžeri. 

Pred rokom šokovali správami
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Pár dní na to sa zaľúbenci presunuli do Saint Tropez, kde sa opäť nevyhli bulvárnym fotografom. Tí ich zvečnili pri romantickej prechádzke. Obaja rozdávajú spokojné úsmevy na všetky strany a párom, ktoré prechádzajú krízou, sú príkladom, že o lásku sa niekedy oplatí zabojovať. 

Viac o téme: Sylvester StalloneJennifer Flavin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu