Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Obľúbenú herečku načapali s milencom: Aha, vlasáč z prachatej rodiny!

Zobraziť galériu (7)

BENÁTKY - Užívajú si spoločné chvíle! Emma Watson (32), ktorá sa do sŕdc mnohých vryla ako predstaviteľka Hermiony v počine Harry Potter, je šťastne zamilovaná. Dokazujú to aj najnovšie zábery paparazzov. Tým sa slávnu herečku podarilo nafotiť počas dovolenky, ako si ruka v ruke kráča po boku svojho partnera. Komu sa podarilo zbaliť obľúbenú čarodejnicu?

O romániku tejto dvojcie sa už šušká nejaký čas. Teraz už však niet pochýb, že Emma Watson a Brandon Green tvoria pár. Sympatický mladík s dlhšími vlasmi je synom britského miliardára Sira Phillipa Greena, ktorý v Británii patril medzi top podnikateľov s módou. Verejnosti je dobre známa aj jeho dcéra Chloe. Tá sa zviditeľnila vzťahom s "najsexi väzňom sveta", Jeremym Meeksom, ktorý sa po prepustení z väzenia živil ako model.

Filmová Hermiona a jej o tri roky mladší frajer si aktuálne užívajú chvíle oddychu v romantických Benátkach. Tam sa nevyhli pozornosti bulvárnych fotografov, ktorí ich zvečnili pri prechádzke, či ako si pochutnávali na večeri. 

O romániku dvojice sa toho veľa nevie. Emma totiž patrí medzi hviezdy, ktoré si svoje súkromie veľmi strážia. Nechajme sa ale prekvapiť, či Brandon bude pre ňu tým pravým. 

Emma Watson a Brandon Green
Zobraziť galériu (7)
Emma Watson a Brandon Green  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Emma WatsonBrandon Green
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu