Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Moderátor si kopol do Emmy Watson: To je žena, muž alebo čo vlastne?!

Emma Watson v Pirelli kalendári Zobraziť galériu (5)
Emma Watson v Pirelli kalendári (Zdroj: 2020 Pirelli Calendar by Paolo Roversi)

LONDÝN - Moderátor Piers Morgan si nikdy nedáva servítku pred ústa. Svoje názory prezentuje priamo v živom rannom vysielaní a niekedy ide o poriadne kontroverzné vyjadrenia. Najnovšie sa pustil do slávneho Pirelli kalendára a jeho kolegyňa sa nestačila čudovať.

Piesr Morgan je dlhoročným moderátorom programu Good Morning, Britain. Najnovšie v rannom vysielaní prezentovali kalendár Pirelli na ďalší rok. „Vyzerajú mizerne,” povedal po tom, čo si prezrel pár snímok modeliek a celebrít. „Vyzerajú, akoby potrebovali poriadne jedlo. Pirelli zvykol byť sexi a zábavný. Ľudia sa smiali a užívali si,” dodal. 

Kolegyňa Piersa Morgana sa nestačila čudovať.
Zobraziť galériu (5)
Kolegyňa Piersa Morgana sa nestačila čudovať.  (Zdroj: ITV)

Jeho drsné hodnotenie neobišlo ani Emmu Watson, slávnu Hermionu z príbehov o Harrym Potterovi. Tá je v kalendári vyobrazená v podstate akoby rádová sestra. „Emma Watson v mníšskom habite? Naozaj? Naozaj? Herečka najviac zosobňujúca hodnoty. Je ona ešte vlastne herečka? Ona je herec, alebo fluidum, alebo hocičo, čo vlastne je,” vyhlásil. 

Moderátor si kopol do
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: 2020 Pirelli Calendar by Paolo Roversi)

Neskôr Piers poznamenal, že mu chýbajú staré dobré časy spred 10 rokov. „Áno, staré dobré časy nahých žien,” ironicky mu kontrovala kolegyňa Susanna Reid. Piers si ale stál za svojím názorom a poukázal na to, že existujú aj fotky nahých mužov. „Len mužom nezáleží na tom, či z nich robíte objekty. Je nám to úplne jedno,” skonštatoval. 

Pritom iba v júli ho odstrihli zo živého vysielania, keď kritizoval režiséra programu. A nebolo to prvýkrát, čo ho v televízii takto umlčali. Napriek tomu si Piers Morgan štipľavé komentáre evidentne nedokáže odpustiť. 

Viac o téme: Emma WatsonPiers Morgan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu