Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Hviezda z Harryho Pottera v plavkách: Emma, nabudúce ukáž viac!

Emma Watson Zobraziť galériu (6)
Emma Watson (Zdroj: SITA)

CABO SAN LUCAS - Čáry-máry, to sú ale kúzelné tvary! Časy, keď Emma Watson (29) stvárňovala čarodejnicu v Harry Potterovi, sú už dávno preč. Z herečky je dnes dospelá žena, ktorá sa okrem talentu môže pochváliť šarmom a tip-top postavičkou. Aktuálne ju predviedla paparazzom počas dovolenky v Mexiku. Škoda len, že nezvolila iné plavky...

Emma Watson je síce aktívna na sociálnych sieťach, avšak v porovnaní s inými celebritnými kráskami sa prezentuje úplne inak. Na jej instagrame by ste márne hľadali fotky v bikinách alebo zmyselné pózy. Ani do spoločnosti nechodieva oblečená tak, aby provokovala. 

A zdá sa, že aj pri výbere kúpacieho odevu volí skôr menej dráždivé kúsky. Dôkazom sú aktuálne paparazzi zábery. Bulvárnym fotografom sa podarilo odhalenú Emmu zvečniť počas dovolenky, ktorú trávi v Mexiku. 

Filmová čarodejnica mala oblečené biele plavky, ktorých vrchný diel pripomínal tielko. Pri pohľade na jej tip-top postavičku nám ale určite dáte za pravdu, že mohla smelo siahnúť po úspornejších bikinách, že? 

Emma Watson vyzerá v bikinách skvele.
Zobraziť galériu (6)
Emma Watson vyzerá v bikinách skvele.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Emma Watson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu