Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Najsexi väzeň môže len čumieť: Jeho pracháčka hore bez a... Wau!

Láska tejto dvojice je už zdá sa minulosť. Zobraziť galériu (9)
Láska tejto dvojice je už zdá sa minulosť. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Má sa čím pochváliť! Reč je o prachatej dedičke Chloe Green, ktorá bola svojho času snúbenicou modela, známeho ako najsexi väzeň - Jeremyho Meeksa. Ten síce tvrdil, že s matkou svojho 16-mesačného synčeka sú stále spolu, avšak ich príspevky na sociálnych sieťach svedčia o opaku.

Chloe Green a Jeremy Meeks tvorili pomerne zaujímavý pár. Keď paparazzi nafotili niekdajšieho väzňa a prachatú dedičku pri vášnivých bozkoch, jeho v tom čase čakala doma partnerka, ktorá o nevere nemala ani tušenia.

Z románika bola láska ako hrom, nasledovali zásnuby a Chloe priviedla na svet ich spoločného potomka. Keď sa Jeremy ukázal v máji na červenom koberci s inou ženou, viacerí si pomysleli, že sa história opakuje...

Hoci ani jeden z dvojice sa k rozpadu vzťahu nevyjadril, je zrejme, že ich cesty sa rozišili. Dokazujú to aj ich profily na sociálnych sieťach. Kým v minulosti boli plné ich spoločných fotiek, dnes by ste takýto záber u nich hľadali márne. 

Avšak profil prachatej dedičky rozhodne nie je nudný. Skôr naopak. Chloe trávi tieto dni v exotike. Odtiaľ posiela fanúšikom pozdravy v úsporných bikinách. A teda, dáte nám aj vy za pravdu, že sa má čím pochváliť, no nie?!

Chloe Green sa dala zvečniť hore bez a v takejto zaujímavej póze.
Zobraziť galériu (9)
Chloe Green sa dala zvečniť hore bez a v takejto zaujímavej póze.  (Zdroj: Instagram)

Chloe Green vyzerá v bikinách skvele.
Zobraziť galériu (9)
Chloe Green vyzerá v bikinách skvele.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Chloe GreenJeremy Meeks
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu