Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

59-ročná Demi Moore pózovala v BIKINÁCH: Willisova mladšia žena si neodpustila komentár!

Medzi bývalými manželmi - Demi Moore a Bruceom Willisom panujú dobré vzťahy. Zobraziť galériu (8)
Medzi bývalými manželmi - Demi Moore a Bruceom Willisom panujú dobré vzťahy.

LOS ANGELES - Rozhodne nepatrí do starého železa! Herečka Demi Moore oslávi v novembri 60. narodeniny, avšak pri pohľade na ňu to znie neuveriteľne. Mnohým jedincom vyrazila dych aj v uplynulých dňoch, keď na sociálnu sieť Instagram dala svoju fotku v bikinách. Čo na postavičku tejto hollywoodskej hviezdy hovoríte?!

Na topkách sme vás už informovali, že herečka Demi Moore prežíva priaznivé obdobie. Svoj podiel na tom má o 13 rokov mladší milenec Daniel Humm, ktorý pochádza zo Švajčiarska a živí sa ako šéfkuchár. Pri pohľade na spokojnú a večne usmiatú umelkyňu niet pochýb, že jej tento vzťah prospieva.

Demi si v týchto dňoch užíva chvíle oddychu. Dôkazom je momentka, ktorú zverejnila na svojom profile na sociálnej sieti Instagram. Pózuje na nej nahodená v úsporných bikinách. „Nasávam leto,” pripísala k fotke herečka, ktorú fanúšikovia a priatelia zahrnuli pochvalnými komentármi. 

Zaujímavé je, že medzi nimi sa našla aj reakcia od aktuálnej ženy herečkinho bývalého manžela Brucea Willisa - Emmy. „A veľmi ti to pristane,” napísala 44-ročná kráska, ktorá opäť raz dokázala, že v tejto famílii panujú dobré a priateľské vzťahy. 

Viac o téme: Demi Moore
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu