Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

59-ročná Demi Moore je zamilovaná ako PUBERTIAČKA: FOTO s mladším milencom ako DÔKAZ!

Demi Moore Zobraziť galériu (6)
Demi Moore (Zdroj: SITA)

PARÍŽ - Nevedela sa od neho odlepiť! Herečka Demi Moore, ktorá v novembri oslávi 60. narodeniny, je po dlhšej dobe zamilovaná a šťastná. Dokazujú to fotografie z podujatia French Open, ktoré si užívala v spoločnosti svojej lásky. Pozrite sa, aký muž si srdce známej hollywoodskej herečky získal.

Ďalší nový párik v šoubiznise! Na topkách sme vás už informovali o tom, že herečka Sienna Miller a jej o 15 rokov mladší priateľ Oli Green si na parížskom turnaji French Open vymieňali nežnosti. 

Ako vyšlo najavo, oni dvaja neboli jediným prominentným párikom, ktorý sa na podujatí k sebe takto mal. Bozky, zamilované úsmevy a dotyky si s partnerom vymieňala aj jej staršia kolegyňa Demi Moore. Tá tiež lovila v mladších vodách a jej aktuálnym partnerom je o 13 rokov mladší šéfkuchár Daniel Humm, ktorý pochádza zo Švajčiarska.

Demi Moore a Daniel Humm sa od seba nevedeli odlepiť.
Zobraziť galériu (6)
Demi Moore a Daniel Humm sa od seba nevedeli odlepiť.  (Zdroj: profimedia.sk)

Portal Page Six o romániku tejto dvojice informoval už v marci. „Je to medzi nimi vášnivé a celkom vážne. Daniel síce veľa pracuje, ale vždy si na seba nájdu čas. Často spolu chodievajú na romantické večere,” uviedol zdroj z okolia dvojice. 

Niet pochýb, že pobyt v romantickom Francúzsku su zaľúbenci naplno užili. Šéfkuchár sa na svojom Instagramovom profile pochválil momentkami z hotela, v ktorom boli ubytovaní. „Cítili sme sa ako kráľ a kráľovná,” uviedol okrem iného Humm. 

 

Viac o téme: Demi MooreDaniel Humm
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu